Onder zeil in je eigen ziekenhuis

Operatie P. gaat niet over Het Systeem, maar over Jouw Systeem. In Operatie P. Ben jij het lijdend voorwerp. Je ervaart aan den lijve hoe het is om patiënt te zijn in je eigen ziekenhuis. Hoe het is om je eigen regie te verliezen. In Operatie P. onderga je een korte (gesimuleerde) operatie. Je doorloopt alle stappen uit de procedure, voor, tijdens en na de operatie. Van de originele ontvangstbrief thuis, de intake tot ontslag uit het ziekenhuis.

Indringende ervaring

Operatie P. is een snelkookpan. De indringende ervaring is een klein avontuur voor alle professionals die in een ziekenhuis werken. Of je nu arts, coassistent, verpleegkundige, verzorgende, baliemedewerker, bestuurder, administratief medewerker of schoonmaker bent. Iedereen verlaat deze ervaring met het besef dat wat jij doet, er ook echt toe doet voor een patiënt.

Over de vloer

Operatie P. is een mobiele ervaringsomgeving die we op locatie in jouw ziekenhuis kunnen installeren. Per operatie kunnen we maximaal vier cliënten ontvangen. Elke ervaring duurt (inclusief napraten) circa 120 minuten.

Bekijk Operatie P. (binnenkort)